Videó: Már szét is szedték a Samsung Galaxy S21-et, így néz ki belülről – hvg.hu

A PBKreviews nevű YouTube-csatorna videósa szerint a Galaxy S21 5G és a Galaxy S20 5G felépítése között szinte alig van különbség, vagyis a belső elrendezésen nem sokat változtatott a Samsung.

Még egy hét sem telt el azóta, hogy a Samsung bemutatta az idei évre szánt csúcsmobilját, a Galaxy S21-et, és annak különböző változatait, máris felkerült a YouTube-ra egy videó, ahol szétszerelik a készüléket. A felvétel alapján úgy tűnik, nincs túl nagy különbség a Galaxy S21 5G, valamint a tavaly bemutatott Galaxy S20 között.

Így néz ki szétszedve a Galaxy S21 5G:

©

És így a Galaxy S20 5G:

©

Az első érdekesség, ami azonnal feltűnik, az az, hogy a Galaxy S21 hátoldala teljes egészében műanyag, vagyis üveggel ezen a felületen nem találkozhatunk.

A készülékben két darab mmWave kommunikációt lehetővé tévő antenna van, amik a telefon két oldalán helyezkednek el. A Samsung tavaly csak az amerikai Verizon számára épített ilyen antennákat a Galaxy S20-ba, az idei évben azonban ez már nem egyedi funkció.

Ami a javítást illeti: a kijelző szalagkábelei eltávolíthatók, ami nagyban megkönnyíti a kijelző cseréjét. Ehhez el kell távolítani a hátlapot, a vezeték nélküli töltést lehetővé tévő tekercset, valamint az USB-C aljzatot, a nano SIM slotot, valamint a kijelző kábel csatlakozási pontját is tartalmazó egységet.

A PBKreviews nevű YouTube-csatorna videósa szerint a szerelhetőség szempontjából két gyenge pontja van a mobilnak: az akkumulátor és a szelfikamera, mindkettőt nehéz kinyerni a készülékből.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Forrás: google

Hozzászólások lezárva.