Vásárolj újra

Írtam nemrég egy szociális szövetkezetről, amit könnyedén támogathatsz, ha vásárolsz tőlük az általuk termelt termékekből.

Vásárolj és fogyassz! 🙂

Most újra esetfennforgás van, egy viharban megsérült a raktáruk teteje és nagyon jó lenne, ha el tudnák adni a termékeiket.

Ha tudsz rászánni néhány ezer forintot, vásárolj náluk a Hétpecsétes weboldalon. A csaladmádéjukat és a céklájukat nagyon szeretjük, de nézz szét az oldalon, biztos találsz te is valamit.

Előre is köszönjük, ha vásárolsz.

Ide másolom a levelet, amit írtak:

Kedves Miklós!

Csatolok egy cikket rólunk:

https://www.magyarkurir.hu/hirek/megrongalta-vihar-maltai-uzem-tetoszerkezetet-gyulajon

Október 4-én hajnalban megemelte a szélvihar a tetőszerkezet, majd nemes egyszerűséggel visszaejtette. Van az épületen biztosítás, de ebbe most nem mennék bele mélyebben… Várjuk a vállalkozót, hogy elhárítsa a kárt és visszaépítse a tetőt. Egyelőre kikötötték az elektromos áramot, a termelés bő egy hónapig biztosan kiesik.

Nagyjából mára jutottunk el odáig, hogy legalább azt látjuk, hogy mi fog történni a következő hetekben, és le tudunk ülni átgondolni a teendőket.

Amellett, hogy ez nekünk hatalmas költség lesz, egy nagyobb bevételkieséssel is számolhatunk a gyártás leállása miatt. Továbbá a megsérült tetőrész pont a raktár felett van, ahonnan most ki kéne rámolni a késztermékeket.

Arra gondoltunk, hogy írunk minden korábbi vásárlónknak és partnerünknek, hogy ha idejük és pénztárcájuk engedi, rendeljenek a weboldalunkon, menjen ki inkább a vevőkhöz a termék, mint hogy most béreljünk még raktárt is, aztán pakoljunk át oda. Meg ezzel munkát is tudunk adni az embereknek. És persze bevételünk is lesz a tetőre, bérekre…
www.hetpecsetes.hu

És vannak a tiszabői varrodánkból nagyon menő maszkok is azóta…

Nagyon köszönjük, ha tudsz segíteni!

Share

The post Vásárolj újra first appeared on Kiszámoló – egy blog a pénzügyekről.

Hozzászólások lezárva.