Új üzemeltetőt kap a Gundel – Portfolio

A rendezvényszervezés, vendéglátás és hotelüzemeltetés területén érdekelt Eventrend Group törekszik arra, hogy – a járványhelyzet alakulásának függvényében – mielőbb újra tudja nyitni a Gundel és a Bagolyvár éttermet, ez várhatóan még a nyári szezonban megtörténhet – olvasható a két cég közös közleményében.

A koronavírus válság következtében 2020. márciusában a Danubius Hotels hungarikum étterme az elsők között rendelt el üzemszünetet a vendégek és a munkatársak védelme érdekében és vezetett be gazdasági megszorításokat, biztosítva az étterem jövőjét. A szerződés arra is kitér, hogy a Gundel jelenlegi munkatársait átveszi az új üzemeltető.

Az Eventrend Group már több más, történelmi jelentőségű vendéglátóegység üzemeltetését végzi, így például a New York Kávéházét, a Vásárcsarnokét, az Akadémia Klubét és a Városliget Café-ét, így tapasztalattal rendelkezik a történelmi épületekben való működésben és a történelmi márkák ápolásában. A Gundel konyhájának vezetésére még keresik a megfelelő séfet.

A következő évtizedekben a cégcsoport szeretné megőrizni a nagy múltú étterem örökségét, de célja az is, hogy ne csak egy kiváltságos kör számára legyen elérhető, hanem sokaknak okozzon örömteli pillanatokat a Gundel.

Forrás: google

Hozzászólások lezárva.