Új honlappal várja az érdeklődőket a Schaeffler Autóipari Kereskedelem üzletága

A https://aftermarket.schaeffler.com aldomain alatt a szakemberek és a disztribúciós partnerek a korábbiaknál szélesebb körű termék- és szolgáltatáskínálatot találnak. A fejlesztés fókuszában a felhasználó állt. Az egyszerű navigációnak és a letisztult felépítésnek köszönhetően csupán néhány kattintással elérhető a kívánt tartalom. A fő menü a következőket tartalmazza: termékek, pótalkatrészek és szolgáltatások. Az összes járműtípusra vonatkozóan találnak a felhasználók általános információkat: a piacról, a pótalkatrészek funkciójáról és fontosságáról, és navigálhatnak az erőátvitel, a motor és a járműszerkezetek kategóriái között is. Részletes információ áll rendelkezésre a termékekről és a javítási megoldásokról, és közvetlenül átválthat az online katalógusra egy cikkszám megadásával.

Mostantól elérhető online a teljes alkatrészkatalógus

Az újonnan kifejlesztett és integrált online katalógusnak köszönhetően a szervizek és a forgalmazók mindig naprakészek lehetnek, és elérhetik a legfrissebb járműspecifikus javítási utasításokat és szervizinformációkat, az OE számot vagy az adott cikkek elérhetőségét. A megfelelő alkatrész megtalálása gyors és egyszerű a többféle keresési lehetőségnek köszönhetően. További plusz, hogy a weboldalon belül a felhasználók könnyedén eligazodhatnak az online katalógus, a termékportfolió és a Repxpert portál között.

Ezenkívül a „Support/Támogatás” menüpont válaszokat nyújt a gyakran feltett kérdésekre – legyen szó a portfólióról, megrendelésről, szállítási folyamatról vagy a szolgáltatásokról.

Gyors, világos és válaszkész: országhatárokon át

A teljes tartalmi átalakításon kívül a weboldalt technikailag is frissítették: könnyebb megtalálni a keresőszolgáltatás segítségével mindent, és a webdizájn optimális megjelenítést garantál minden eszközön.

Mivel ez év közepéig összesen 13 nyelven és 15 helyi verzióban jelenik meg az interneten, a vállalat az országspecifikus tartalmakra és funkciókra is összpontosít, hogy tovább növelje globális megjelenését és a márkaismertséget.

Forrás: autopro.hu

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.