Új autó helyett elég egy új gyerekülés?

Akinek kettőnél több gyereke van, az tudja, hogy alig van olyan autó, amibe belefér három gyerekülés hátra. Akinek pedig négy gyereke van, gyakran úgy érzi, jobban jár, ha inkább kisbuszt vásárol.

Ákos is hasonló cipőben jár, igényelhetné is az új támogatást a nagyobb autó vásárlására, de olyan autó, amit szívesen meg is venne, még állami támogatással is túl drága.

Azonban talált egy, a leírás alapján nagyszerű ülésrendszert, amit a mostani autó ülésébe behelyezve elszáll minden problémája. Azért ír, hátha más is jár hasonló cipőben, vagy van valaki, aki már használta a terméket és van tapasztalata akár pro, akár kontra.

Az ülésrendszer neve Multimac, a legtöbb autótípusba rendelhető (mindenféle színben), leginkább az autó belső szélessége a mérvadó.

Létezik három és négyüléses verzióban is, menetiránnyal háttal is be lehet szerelni a kívánt számú ülést, ha éppen csecsemő is utazna hátul. A fejtámlák típusa cserélhető és a biztonsági öv magassága is folyamatosan állítható, ahogy nőnek a gyerekek.

A termék nem olcsó, típustól függően félmillió forint körül van az ára. Azonban ha hozzáveszed, mennyibe kerül három gyerekülés önmagában és mennyibe kerülne egy másik autó vásárlása (csak az átírás közel százezres tétel), mindjárt nem is olyan vészes. Főleg, ha nem szeretnél túl nagy autóval közlekedni és beparkolni a zsebkendőnyi parkolóhelyekre.

A weboldalon beszerelőüzemeket ajánlanak, azzal a kiegészítéssel, hogy magad is megcsinálhatod, ha elég ügyes vagy. Jó lenne tudni, mennyire nehéz beszerelni az autóba az üléssort. (Beszerelési útmutató)

Videó a termékről:

Az ötlet jó, ha esetleg ismered a terméket, vagy másik, hasonló megoldást használsz, ami szintén megfelel az európai biztonsági elvárásoknak (aliexpresses dolgok nem érnek), akkor írd meg a tapasztalataidat a hozzászólásokban. Előre is köszönjük.

Share

Hozzászólások lezárva.