Szeretik a Budapest Pénzügyi Asszisztenst

Átlépte a 10 000. regisztrálót a Budapest Pénzügyi Asszisztens, a Budapest Bank csoport egy online számlázóprogram és egy internetbank előnyeit egyesítő alkalmazása.

A kisvállalkozások alig egy év alatt 44 000 db számlát állítottak ki csaknem 15 milliárd forint értékben a program használatával, amellyel nem csak időt, hanem pénzt is megtakarítottak: több mint 30 millió forinttal került kevesebbe így az adminisztrációjuk. Mióta teljes funkcionalitásában működik a szolgáltatás, a cégvezetők több mint 1 300 db tranzakciót indítottak 350 millió forint értékben.

Tavaly júniusban indult el a Budapest Pénzügyi Asszisztens (BUPA), amellyel a Budapest Bank a bankszektorban az elsők között nyújt online számlázási szolgáltatást a kisvállalatok számára. A szolgáltatás az első olyan nyílt bankolásra épülő pénzügyi asszisztens a piacon, amellyel – a bankszámlával összekötve – lehetővé válik, hogy egy beérkező számla kiegyenlítéséhez ne legyen szükség az adatok másolására, hanem a tranzakciók ugyanezen a felületen azonnal elindíthatók legyenek.

A számlákat a program automatikusan elküldi az adóhatóságnak és a könyvelőnek, így a Budapest Pénzügyi Asszisztenssel időt és költségeket takarítanak meg a vállalkozók, minden egyes online kiállított számlával 700 forintot spórolnak cégüknek. A felhasználók nemcsak számlázóként, hanem valódi pénzügyi asszisztensként is tekintenek a programra: az ügyfelek 70%-a össze is kapcsolta a Budapest Banknál vezetett vállalkozói számlájával, és aktívan használja kiállított számlái státuszának nyomon követésére, valamint a bejövő számlák kifizetésére.

Annak érdekében, hogy még többen használhassák a szolgáltatást, különböző mobileszközökre is optimalizálták a felületet, valamint hamarosan már nem csak a Budapest Bank ügyfelek élvezhetik a számlaösszekapcsolás előnyeit.

Hozzászólások lezárva.