Ritkaságszámba menő androidos mobilokkal erősíti kínálatát a Telenor – hvg.hu

Itthon is ismert, de a mobilszolgáltatók portfóliójában különlegesnek számító OnePlus- és Xiaomi-modelleket vezetett be a Telenor.

A feltörekvő kínai gyártók készülékei nem ismeretlenek a magyar felhasználók előtt, mi magunk is rendszeresen adunk hírt a OnePlus és a Xiaomi új készülékeiről. Utóbbi vállalat minap éppen azért került reflektorfénybe, mert megnyitotta hazai képviseletét. A sajtóeseményen azt ígérték, ennek kapcsán a magyarok kedvenc telefonbeszerzési csatornájára, a mobilszolgáltatókra is nagy erőkkel fókuszálnak majd.

Ennek egyik példája, hogy a Telenor jelezte: csütörtökön a Xiaomiból kinőtt Redmi almárka kétfajta készülékét is felveszi a kínálatába. A – díjcsomagtól függően – néhány ezer forintért beszerezhető Redmi 8 és a Redmi Note 8T a középkategóriába tartoznak. (Utóbbi, újabb modell képességeiről ebben a cikkünkben olvashat.)

Xiaomi Redmi Note 8T

©

A másik márka, a OnePlus 7T nevű modellje már a csúcskategóriás választékot színesíti. Hogy mi jár a borsosabb – tarifacsomagtól függően 100-200 ezer forintos – árért cserébe, arról itt olvashat.

OnePlus 7T

©

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Forrás: google

Hozzászólások lezárva.