Riasztást adott ki az egyik hazai drogérialánc – Origo

Hamis, nyereményjátékra felhívó SMS üzeneteket küldenek ismeretlenek a dm nevében, hívja fel a figyelmet közleményében a drogérialánc. A résztvevőknek nagy értékű nyereményt ígérnek amennyiben megadják a személyes adataikat.

A drogéria felhívja a figyelmet arra, hogy a nyereményjátékhoz nincs köze, és kéri az üzenetek címzettjeit, hogy ne reagáljanak az SMS-ekre, ne adjanak meg személyes adatokat.

IllusztrációForrás: Shutterstock

Közzátesszük a vállalat állásfoglalását az esettel kapcsolatban kapcsolatban:

„Nyereményjátékainkat kizárólag hivatalos kommunikációs csatornáinkon hirdetjük meg, és bonyolítjuk le: hivatalos közösségi média csatornáinkon (Facebook vagy Instagram), az active beauty print és online magazinban, üzleteinkben megrendezett játékok keretében vagy a dm.hu/nyeremenyjatek vagy a dm-egyuttegymasert.hu weboldalakon. SMS alapúnyereményjátékokat nem szervezünk.” – hívta fel a figyelmet el Kanyó Roland, a dm marketing és PR menedzsere.

A drogérialánc az eset kapcsán külön cikkben foglalta össze, hogyan tudjuk felismerni és elkerülni a hamis nyereményjátékokat. Ez ide kattintva érthető el.

Forrás: google

Hozzászólások lezárva.