Olcsó autóbérléssel népszerűsíti az elektromobilitást a Renault

A Renault és az E.Leclerc négy hónapja kötött megállapodást, aminek értelmében 510 kölcsönzőben jelennek meg a tisztán elektromos Dacia Springek Franciaország különböző részein. Az akció hivatalos megnyitójára Orly-ban került sor, ahol a Renault Csoport vezérigazgatója, Luca de Meo, és az E.Leclerc vezetője, Michel-Edouard Leclerc is megjelentek.

A kezdeményezés lényege, hogy a francia autósok megismerkedjenek az elektromobilitással. Ebben segítségükre lesz a francia piacon elérhető legolcsóbb elektromos autó, a Dacia Spring, amit akár napi öt euróért is bérelhetnek az E.Leclerc üzleteiben. Az ár tartalmazza a biztosítást is.

Hamarosan érkezik a kínálatba a Renault Zoe is

Tavasz végétől a Dacia Spring mellett a Renault Zoe is felkerül a bérelhető autók közé, utóbbit napi hat euróért kölcsönözhetik az ügyfelek. Összességében háromezer Dacia Spring és ezer Renault Zoe áll majd a bérlők rendelkezésére.

A két rendkívül olcsó ajánlatnak köszönhetően a vállalatok annyi emberhez szeretnék eljuttatni az elektromos autózást, amennyihez csak lehet – emelte ki Luca de Meo.

Ahogyan arról az autopro.hu is beszámolt, 2020-ban a Renault Zoe volt a legnépszerűbb tisztán elektromos autó Európában. A modell hatótávolsága 395 kilométer, míg villámtöltéssel 80 kilométeres hatótávolságra feltölthető harminc perc alatt.

Forrás: autopro.hu

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.