Október végén ismét Budapest Auto Show a Millenárison

A háromnapos rendezvényen nemcsak statikusan találkozhatnak a látogatók a modellekkel, hanem előzetes regisztrációt követően ki is próbálhatják nagy részüket. Az autók mellett számos izgalmas program várja a családokat a budapesti rendezvényhelyszínen.

Frankfurti újdonságok

Az őszi időszak egyik legfontosabb autóipari eseménye az egyik évben Párizsban, a másik esztendőben Frankfurtban megrendezett autószalon, ahol az év autós újdonságait és a gyártók különleges modelljeit ismerhetik meg az autózás szerelmesei. Idén Frankfurt volt a soros, ott rendezték ezúttal a nemzetközi autós seregszemlét. Közvetlenül ezután Magyarországon is megtekinthetőek az erre a piacra szánt négykerekűek, ugyanis október 25–27. között immáron harmadik alkalommal szervezik meg a Budapest Auto Showt.

Legalább tizenegy márka

A Millenáris B épületében rendezett eseményen az előzetes visszajelzések alapján idén legalább tizenegy márka (Citroën, DS, Ford, Lexus, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Škoda, Toyota, Volkswagen) hozza el legfrissebb autóit, és a korábbi szokásokhoz hűen – a hagyományos autókiállításokkal szemben – egy regisztrációt követően a látogatók ki is próbálhatják nagyrészüket.

Programok

A kiállítás részeként a szervezők számos gyermek és felnőtt programmal készülnek, az érdeklődők az esemény színpadán több izgalmas beszélgetést hallhatnak sportolókkal, zenészekkel, média szereplőkkel. A legszerencsésebb vendégekre több ajándék vár az esemény három napján.

Forrás: autopro.hu

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.