Mélyen zsebbe kell nyúlni a legdrágább ingatlanokért

Az ingatlanpiacon mindig akadnak gyöngyszemek. Hol a szokatlan kivitelezésen, hol az árakon akad meg a szemünk. Összegyűjtöttük a jelenlegi legdrágább hazai ingatlanokat. Lássuk Budapesten és vidéken milyen mélyen kell zsebünkbe nyúlni, ha luxus ház vagy lakás vásárlása esetleg bérlése a cél.

Összegyűjtöttük a jelenlegi legdrágább hazai ingatlanokat. Lássuk Budapesten és vidéken milyen mélyen kell zsebünkbe nyúlni, ha luxus ház vagy lakás vásárlása esetleg bérlése a cél.

Íme a budapesti TOP lista:

  • 3,2 milliárd forint

Ez a minimalista stílusban épült XVI. kerületi ingatlan szerezte meg a képzeletbeli dobogó első helyét. Két szinten, 8 hálószoba, 8 fürdő és 4 gardrób kapott helyet. A 2200 négyzetméternyi lakóterülethez, 3000 négyzetméternyi telek tartozik. Azon sem kell aggódnod, hogy hol tarts az autód, hiszen a garázsban 10 autónak is elegendő hely van. A ház extrái között olyan elemeket is találunk mint a golyóálló üvegezés vagy éppen személyzeti apartman.

https://luxusingatlanok.com/index.php/features/house/minimalista-luxusingatlan-a-repuloter-kozeleben

  • 2,6 milliárd forint

A budai hegyvidék rejti a második helyezettet. Az 1300 nm alapterületű villában 7 hálószoba és egy külön könyvtár is helyet kapott. Hála a saját liftnek még lépcsőzni sem kell. A délutáni teázásra ideális hely lehet az impozáns télikert. A villa leendő tulajdonosa jobb ha kedveli a wellnesst, hiszen az úszómedence mellett egy jacuzzi, egy törökfürdő és egy gőzfürdő is várja. Itt sem kell aggódni, hogy az autók a szabad ég alatt éjszakáznak. A fedett garázsban 8 gépjárműnek van helye.

https://ingatlan.com/iii-ker/elado+haz/csaladi-haz/budapest+3+kerulet+taborhegyi+ut/31010230

  • 2,25 milliárd forint

A harmadik helyre szoruló, 1200 nm-es, háromszintes ingatlant a víz szerelmeseinek találták ki, hiszen közvetlenül a Duna parton fekszik. A hatalmas üvegfelületek remek panorámát nyújtanak a Dunára. Hat hálószoba és wellness részleg mellett egy borozó is helyet kapott. Az ingatlan extrái között mindenképpen érdemes még megemlíteni, hogy saját kikötővel és hajótárolóval rendelkezik.

Hozzászólások lezárva.