Megvan, mikor megy tőzsdére a világ egyik legnagyobb kriptotőzsdéje

Húsvéti akció a Portfolio-nál!
Új akciónk keretében a március 31. és április 9. között vásárolt éves SIGNATURE előfizetéseket most 40%-os kedvezménnyel, 18.000 forintért lehet megvásárolni. Így lényegesen kedvezőbb áron juthatsz hozzá a legfrissebb hírekhez, a legfontosabb elemzésekhez és az exkluzív tartalmakhoz. Ráadásul még a minőségi gazdasági tartalomgyártást is támogathatod. További részletek ide kattintva.

Nemrég írtunk arról, hogy hamarosan tőzsdén is lehet majd kereskedni a világ egyik legnagyobb kriptotőzsdéjének, a Coinbase-nek a részvényeivel, a vállalat papírjai ugyanis közvetlen kibocsátással tőzsdére kerülnek.

Most az is kiderült, hogy a vállalat részvényei április 14-én lesznek bevezetve a Nasdaq-ra.

A vállalat 114,9 millió részvényt visz tőzsdére, ezzel a Coinbase lesz az első kriptotőzsde az amerikai tőzsdén. Idén év elején 350-375 dollár között cseréltek gazdát a vállalat részvényei, az alapján a cég piaci értéke 90-100 milliárd dollár körül lehet.

Eredetileg márciusra tervezték a tőzsdére lépést, de akkor azt elhalasztották. A Coinbase-nek világszerte több mint 100 országban 43 millió ügyfele van.

A Coinbase-ről részletesebben itt írtunk:

Címlapkép: © 2021 SOPA Images, Getty Images

Forrás: portfolio.hu

Hozzászólások lezárva.