Megválik igazgatósági tagságától a győri Audi személyügyi vezetője

Dr. Knáb Erzsébet nagymértékben meghatározta a vállalat elmúlt tíz évének üzleti tevékenységét, ebből nyolc évet igazgatósági tagként. „Köszönjük az Audi Konszernért, valamint az Audi Hungaria jövőbe mutató és fenntartható fejlődéséért végzett hosszú évek munkáját. Különösen kiemelném Dr. Knáb Erzsébet elkötelezettségét a vállalat munkatársaiért, továbbá a rendkívül sikeres összeköttetést a tudomány és a kutatás világával“ – mondta Dr. Sabine Maaßen, az Audi AG személyügyért és szervezetért felelős igazgatótanácsi tagja.

Alfons Dintner, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke: „Dr. Knáb Erzsébet rendkívül sikeresen végezte igazgatósági munkáját. Jelentősen hozzájárult ahhoz, hogy vállalatunk az Audi és a Volkswagen Konszern, valamint a közép-kelet-európai régió járműiparának kiemelkedő, jövőképes gyártó és fejlesztő telephelyévé fejlődjön. Teljes elkötelezettséggel és szakmai kiválósággal, a foglalkoztatottak érdekeinek szem előtt tartásával formálta vállalatunk arculatát. Igazgatósági tagsága idején az Audi Hungaria hétszer nyerte el a Magyarország legvonzóbb munkáltatója címet, melyért külön szeretném köszönetemet kifejezni. Egyúttal örömmel tölt el, hogy Dr. Knáb Erzsébet komoly szakmaiságával a jövőben is vállalatunkat erősíti fontos stratégiai területeken.“

Nagy György, az Audi Hungaria Üzemi Tanácsának elnöke: „Dr. Knáb Erzsébet igazgatósági tagsága alatt a vállalatvezetés és az érdekképviselet közötti együttműködés példaértékűen fejlődött. Köszönöm Dr. Knáb Erzsébetnek a rendkívül nyitott és eredményközpontú kooperációt, a munkahelyek megőrzéséért tett eredményes erőfeszítéseit, valamint a jövőbeni bérfejlesztés biztosítását. Új megbízatásához sok sikert kívánok.”

Forrás: autopro.hu

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.