Megmutatjuk a világ 10 helyszínét, ahol a legtöbb arany található – galéria – Origo

Mint arról az Origo is beszámolt, 2020 folyamán több, mint 24 százalékot emelkedett az arany árfolyama. Augusztusban rekordot is döntött a nemesfém, 2000 dollár feletti unciánkénti árfolyamszinttel, és folyamatosan növekvő kereslettel. A kérdés már csak az, hogy képes-e a világ annyi nemesfémet kinyerni a most ismert lelőhelyekről, amennyi elegendő az aranyt övező felfokozott érdeklődés kielégítéséhez.

Mivel elemzői várakozások szerint a globális gazdasági teljesítményre ebben az évben is jelentős hatással lesz a koronavírus-világjárvány, így várható az arany árának további növekedése. Nem mindegy tehát, hogyan, honnan, és milyen próbálják a bányaipari vállalatok kielégíteni a keresletet.

Az alábbiakban bemutatjuk a világ legígéretesebb, legnagyobb aranytartalékait, azokat a helyeket és bányászati projekteket, ahonnan a legtöbb aranyat remélheti a világ a közeli jövőben.

Kattintson a képre, és nézze meg galériánkat ezekről a nagy sikerrel, és sok nemesfémmel kecsegtető aranylelőhelyekről, illetve aranybánya-projektekről!

Kattintson a képre, és nézze meg összeállításunkat!Forrás: Shutterstock

Forrás: google

Hozzászólások lezárva.