Megjött a ZEN Magyarországra

A ZEN bejelentette hivatalos bevezetését 31 európai piacon, köztük Magyarországon. A fintech társaság fő célja, hogy a nehézkes ügyintézéstől mentes, kiszámítható és kényelmes pénzforgalmi megoldásokat kínáljon.

„A ZEN mozaikszó a „zero effort non-bank” szavak kezdőbetűiből áll és arra a szellemi nyugalomra és biztonságra utal, amelyet szolgáltatásaink ügyfeleink számára biztosítanak. Megoldáscsomagjaink és az azokhoz járó széles körű védelem a piacon egyedülálló lehetőséget kínálnak, mindezt garantáltan alacsony költségek és letisztult felhasználói élmény mellett.” – mondta Dawid Rożek, a ZEN társalapítója vezérigazgatója.

A ZEN szolgáltatásai és előfizetési csomagjai mobilalkalmazáson és weboldalon érhetők el egy hónapos próbaidőszakkal. A felhasználók egy ZEN Mastercard kártyát (fizikai vagy digitális) kapnak, amely hozzáadható az Apple Pay és a Google Pay mobil pénztárcákhoz, lehetővé téve a kényelmes és biztonságos online és bolti fizetést.

A ZEN működésének 3 alappillére

Egyszerűség
A ZEN egyszerű online pénzügyi szolgáltatásokat kínál minden pénznemben, egyéni felhasználók számára és üzleti ügyfelek számára egyaránt, függetlenül a vállalkozás méretétől. A globális szinten egyedülálló pénzforgalmi folyamat a bankszámlával való integráció révén garantálja az online értékesítésből származó források azonnali hozzáférését. Ami a fogyasztókat illeti, a ZEN egyszerű, a piacon a leggyorsabb és teljesen távoli regisztrációs folyamatával, valamint minőségi ügyfélszolgálatával tűnik ki. Az összes szolgáltatás könnyen kezelhető egy minimalista és intuitív felhasználói felülettel rendelkező mobilalkalmazáson keresztül.

Biztonságos és kényelmes környezet
A ZEN Care kiegészítő védelme alatt, ha az ügyfél él panaszjogával, csak annyit kell tennie, hogy jelzi igényét, és a ZEN nem sokkal később teljes egészében visszatéríti a vásárlás értékét. Az üzleti ügyfelek további biztonsági megoldásokat kapnak, amelyek mentesítik őket a visszaterhelési díjaktól, mivel a ZEN felajánlja ezek fedezetét. A felhasználók mindig tudják, hogy milyen költségek merülnek fel, és nem kell aggódniuk a váratlan díjak miatt.

Egyedi előnyök
A ZEN Mastercard kártyák mellett egy több pénznemű fiókot (35 valutában) kaphatunk, amely jutalék mentes fizetést tesz lehetővé, valamint olyan exkluzív előnyöket, mint a Zen Care ügyfélvédelem, vagy a gyártói garancia egyéves meghosszabbítása azokra az elektronikai termékekre, amelyeket boltban vagy online vásároltak a ZEN Mastercard kártyával.

Közép- és Kelet-Európa a digitális (r)evolúció homlokterén

Közép- és Kelet-Európa az e-kereskedelem egyik leggyorsabban fejlődő régiója most is, és a ZEN tervei eléggé ambíciózusak: öt éven belül szeretnék elérni az egymillió regisztrált felhasználót.

A ZEN a Mastercarddal stratégiai partnerségben lép piacra. aki nemcsak a fizetések területén működik együtt vele, hanem átfogó támogatást nyújt számára a nemzetközi fejlődés felgyorsításához. Ez magában foglalja a hozzáférést a Mastercard innovatív technológiáihoz és partnereihez világszerte, valamint a Mastercard termékfejlesztési és marketing szakértelmének igénybevételét is.

Hozzászólások lezárva.