Lenyomta az új magyar sportcsartona a Sport1-et: övé lett az NFL

A National Football League (NFL) és a Network4. szerződésének eredményeként a jövőben Magyarország új sportcsatornája, az ARENA4 sugározhatja az NFL mérkőzéseit.

A közelgő NFL-szezon alatt az ARENA4 az alapszakaszból fordulónként öt mérkőzést közvetít élőben, és a rájátszás összes találkozóját, valamint a Super Bowlt is élőben adja majd. A Network4 a szezon folyamán hetente jelentkező stúdióműsort is készít, melyben az NFL aktuális eseményeiről számolnak be. A hírről a Network4 közleményben értesítette a Forbes szerkesztőségét.

A teljeskörűen augusztus elsején induló ARENA4 jelenleg a Vodafone, a PR-Telecom és a Hello Digital előfizetői számára érhető el.

A profi amerikaifutball-liga sugárzási jogait az AMC érdekeltségében álló Sport1 elől szerezték meg, akik 2004 óta közvetítették a meccseket.

A Nielsen közönségmérő adatai szerint az élő NFL mérkőzések nézettsége ma már eléri a négy legnagyobb európai futballbajnokság meccseinek nézettségét. A legutóbbi nagydöntőt, a Super Bowl-t például a 18–59 év között férfi célközönség 23 százaléka követte élőben.

A friss Forbesban jelent meg legújabb listánk Magyarország 25 legértékesebb sportolójáról.

A legfrissebb sportlistánk online lapozható verziója.

Borítókép: Chris Moore / Unsplash

Hozzászólások lezárva.