Ittas vezetésen kapták? 12 éves lett az ittasvezetes.hu


https://ittasvezetes.hu

Ittas Vezetők Országos Jogi Képviselete

12 éves lett az ittasvezetes.hu weboldal, amely az országban a legtöbb ittas vezetővel találkozott “csapat” tulajdonában áll. Az ittasvezetes.hu elsőként specializálódott erre a kényes témára, még 2007 tájékán.

Őket kérdeztük most, mi is történt 12 év leforgása alatt:

“…Hozzávetőleg immár három millió megtekintést, és 100 ezer (!) közvetlen megkeresést kapott az ittasvezetes.hu oldalunk. Sikerünket és népszerűségünket bizonyítja több tízezer közösségi oldal követőnk, valamint az a tény, hogy néhányan megpróbálkoztak hírnevünkkel visszaélni, hasonló nevű oldalt létrehozni, a nevünkkel visszaélni. Facebook oldalunkon több tízezer hozzászólás bizonyítja, hogy az eredeti és az egyetlen, maga az ittasvezetes.hu weboldal. Az ‘ittas vezetésen kapták’? jellegú kérdésekre, valamint a ‘mire számíthatok’ témakörben hívnak fel minket, valamint jogi segítség irányában érdeklődnek. Népszerűségünk egyben népszerűtlenség is – azok körében, akik egyáltalán nem értenek egyet azzal, hogy egy ittas vezetőnek bármilyen ‘joga is lehet’ arra, hogy tájékozódjon, vagy jogi segítséget kérjen.

Több tízezer személyt irányítottunk már az általunk megítélt megfelelő irányban, hogy vezetői engedélyüket viszontláthassák. Rengeteg támadást kapunk a mai napig is, hogy ‘mi szükség van erre’, minek védeni az ittas vezetőt. Ezekkel mi nem foglalkozunk, tesszük a dolgunkat…”

Az ittasvezetes.hu tehát egy rendkívül “népszerű” oldal az ittas vezetők köreiben. Társoldalaik a jogositvanycentrum.com vagy az ittasvezetes.net – szintén élen járnak.

ittas vezetésért járó büntetés története, ittas vezetésért börtön,ittas vezetésért járó büntetés gyakori, ittas vezetésért elvett jogosítvány, ittas járművezetés közigazgatási bírság, ittas vezetésért elvett jogosítvány visszaszerzése, ittas vezetésért kiszabható büntetés, ittas járművezetés kalkulátor, ittas vezetésen kapták

(X) Mayer F.

Hozzászólások lezárva.