Ingyenes tanácsadással segíti a vállalkozókat a SEED

Trend FM, 2020. március 26., 16:49

A koronavírus-járvány miatt kialakult krízishelyzet különösen érzékenyen érinti a kisvállalkozókat. Bizonytalan-ságot kelt, pánikot vált ki a körükben, és olyan döntéseket hoz(hat)nak, avagy éppen olyan döntéseket nem hoz(hat)nak meg, amelyek hosszú távon negatív hatást gyakorolhatnak az üzletmenetükre. Ezen próbál segíteni a SEED Alapítvány azzal, hogy a partneri körébe tartozó tanácsadókat, oktatókat, mentorokat összefogva ingyene-sen használható tanácsadói oldalt hozott létre.

„Ha valamikor, akkor a vállalkozóknak most igazán segítségre van szükségük ahhoz, hogy az előttünk lévő hónapokban alkalmazkodni tudjanak a megváltozott körülményekhez. A SEED Alapítvány elmúlt 30 éves működésére mindig jellemző volt a vállalkozók személyre szabott támogatása, segítségnyújtás a részükre. Az ehhez szükséges tudással pedig mi, a SEED Alapítvány rendelkezünk, részben a munkatársainkon, trénereinken, tanácsadóinkon, részben pedig az Országos Vállalkozói Mentorprogram mentorain keresztül” – hangsúlyozza Lakatosné Lukács Zsuzsanna ötletgazda, a SEED Alapítvány ügyvezető igazgatója.

A SEED Alapítvány munkatársai, szakértői, trénerei és mentorai egyöntetű összefogásaként szeretnének segíteni a vállalkozásoknak a működésükkel összefüggő kérdéseik megválaszolásában, a helyes irányok megválasztásában, megvalósításában. Az Alapítvány arra bátorítja a vállalkozókat, hogy a krízishelyzetben felmerült kérdéseiket tegyék fel a szakértőknek, hogy a válsághelyzetből megerősödve, a megfelelő tudással felvértezve álljanak majd újra rajtvonalhoz a válság lecsengése után.

Hozzászólások lezárva.