Időpontfoglalás a Facebookon

Most vettem észre, hogy megjelent egy “Időpontfoglalás” a Facebook oldalamon. Lehet, hogy már másfél éve ott van és csak nekem újdonság, úgyhogy elnézést, ha így van. Attól még lehet, hogy más sem vette észre, akinek segítség lenne.

Gyakran kérdeztem már a fodrászt, miért nem csinál valami hasonlót, hiszen eddig is voltak erre programok. Nem zargatják a vendégek munka közben telefonálással és nem megy el esetenként 3-4 perc, mire megfelelő időpontot talál a vendégnek. Nem kell beírnia és így tovább.

A vendég látja, mikor van szabad időpont és választ egyet magának. Ezt még a fordrásznak is jóvá kell hagynia, tehát ismeretlen trollok bejegyzéseit tudja ignorálni, csak az ismert, visszajáró vendégek jelentkezését fogadja el. (Ha a Facebookon nem is, más hasonló programokban előfordul, hogy ki is lehet fizettetni előre mondjuk a kezelés árát, így a vendég csak magára vethet, ha mégsem jön el.)

Szóval ez a lehetőség most már a Facebookon keresztül is elérhető. Bónuszként automatikusan be is írja a Google naptárunkba az időpontot, ha úgy szeretnénk. Fodrászok, bőrgyógyászok és sokan mások is tudják használni, akik időpontra fogadnak pácienseket.

Share

<!–
–>

Hozzászólások lezárva.