Három új lap – Warrior Galakrond Hero, illetve egy-egy Druid és Hunter Sidequest! – Esport1

A Blizzard három új lapot mutatott be, amik közül az új Galakrond hős emelkedik ki igazán.


Három új lapot fedtek fel a decemberben érkező Descent of Dragons kiegészítőből, így bemutatásra került Galakrond, the Unbreakable, a Secure the Deck és a Clear the Way Sidequest is. Mindhárom lap igazán különleges, de nyilvánvalóan közülük is a Warrior Hero emelkedik ki leginkább.

Galakrond, the Unbreakable

The ground quaked beneath the behemoth as Dr. Boom continued: “…with over 400 TONS of solid Storm Silver plate.” Then he beeped a small remote. “And luxury spikes!”

Galakrond az E.V.I.L osztályok ingyenesen megszerezhető Legendary Hero lapja lesz, tehát összesen öt variánsát használhatjuk a kiegészítő élesedését követően.

Galakrond, the Unbreakable kétszeres Invoke után Galakrond, the Apocalypse, majd újabb két Invoke után Galakrond, Azeroth’s End formáját ölti magára, a hősképessége pedig a Galakrond’s Might, amely aktiválásával plusz három támadóerőhöz jutunk.

Secure the Deck

The terrifying part is the gryphons’ squeaky voices afterward.

Ebből a Rare besorolású Hunter spellből kettőt is betehetünk a paklinkba. Miután kijátszottunk három Rush lényt, a jutalmunk egy közvetlenül a boardra idézett Gryphon Rush tulajdonsággal. Bár a közösség egyelőre nincs elájulva a laptól, kíváncsian várjuk, hogy a viszonylag könnyen teljesíthető és vállalható jutalommal kecsegtető Sidequest bekerül-e a metába.

Clear the Way

“Tied it down, boss. I don’t really know why you asked me to do that.”

Egy újabb Sidequest, ezúttal a Druidnak. Miután kétszer támadtál a hősöddel, három darab Claw spellt kapsz kézbe. Az általános vélekedés szerint ez a Sidequest roppant érdekes, és akár még lehet is benne fantázia egy Miracle vagy Hand Druidban. Akárhogy is, hamarosan kiderül.

Te hogyan vélekedsz az új lapokról?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Forrás: google

Hozzászólások lezárva.