Halála után próbálták behajtani tartozását a Hableány matrózának

  • Blikk
  • 2019. október 1. kedd 10:32

Egy összegben akarta behajtani az egyik telefonszolgáltató cég a Hebleány elhunyt matrózától annak tartozását – írja a Blikk.

A lap szerint az elhunyt matróz 102 520 forinttal tartozott a Vodafone-nak, egy részletre vásárolt mobiltelefon miatt. A lap úgy értesült, hogy a cég korábban már több felszólító levelet is küldött a férfinak, ám Pethő János idős édesanyja nem tudta (és nem is akarta) kifizetni a több mint százezer forintos összeget. 

Az ügy végére azonban úgy látszik mostanra pont került, a lapnak ugyanis a szolgáltató elmondta: “azonnal kivizsgálták az ügyet és méltányosságból jóváírták a tartozást. A szolgáltató a döntésről értesíti a családot. A szolgáltató a család elnézést kéri, mély részvétét és együttérzését fejezi ki” – írják.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Íme, itt egy konkrét példa: kalkulátorunkban 2 millió forintos hitelösszegetés 60 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 40 436 forintos törlesztőrészlettel a CIB nyújtja (THM 8,17%), de nem sokkal marad el ettől a Raiffeisen 40 505 forintos törlesztőt (THM 8,97%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni az Erste, az MKB, valamint a Cetelem konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

<!–

–>

 Kedvelem az oldalt

“); }); } var y=$(“iframe[src*=’pubhtml5′]”); // youtube video reszponzivva valik if(y.length > 0) { $.each(y, function(i, v){ $(v).wrap(“”); }); } var y=$(“iframe[src*=’otthonterkep’]”); // otthonterkep reszponzivva valik if(y.length > 0) { $.each(y, function(i, v){ $(v).wrap(“”); }); } var y=$(“iframe[src*=’indavideo’]”); // indavideo video reszponzivva valik if(y.length > 0) { $.each(y, function(i, v){ $(v).wrap(“”); }); } $(document).ready(function() { var bannerheight=$(“#upprev_banner”).height(), origheight=$(“#upprev_box”).height(); $(“#upprev_box”).css({“height”:Number(origheight)+Number(bannerheight)+”px”}); });

A címlapról ajánljuk

Hozzászólások lezárva.