Fontos ázsiai megbízást kapott a DB Schenker

A HKSTP által épített több iparágat képviselő, fejlett gyártóüzeme, avagy Advanced Manufacturing Center (AMC) egy olyan központ lesz, ami magas hozzáadott értéket képviselő termékek gyártására szakosodik, a gyártást pedig a kereslet alakulása irányítja majd.

A létesítmény célja egy teljes körűen kiszolgált bázis létrehozása, ahol a gyártástól a tesztelésen át a végtermékig a lehető legtöbb folyamat egy központban zajlik majd, rövid ellátási láncokkal. A központ logisztikai kiszolgálását a DB Schenker végzi a következő tíz évben a most kötött szerződés értelmében.

Fontos szerep egész Hongkong életében

A készülő AMC fontos szerepet tölthet be Hongkong újraiparosításában. A HKSTP szerint egy mérföldkő a DB Schenkerrel aláírt szerződés, a cél pedig az, hogy újra komoly jelentése legyen a világban a „Made in Hong Kong” feliratnak.

A DB Schenker kínai ágazatának vezérigazgatója, Christopher Pollard elmondta, hogy a vállalat nagyon izgatottan várja, hogy megkezdhesse a munkát az innovatív gyártást és a logisztikát egy tető alá hozó központban – írja a Manufacturing Global.

Forrás: autopro.hu

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.