Exkluzív: Borbás Marcsi leáll a Gasztroangyallal, férjével közös cégében saját online portált alapítanak

Idén karácsonykor véget ér a Gasztroangyal. Borbás Marcsi egy év türelmet kért a köztévétől, másik sorozata, a Borbás Marcsi szakácskönyve addig is műsoron marad. Az ismert tévés persze nem azért akasztja szögre a hétmérföldes csizmát, hogy pihenjen. Azt ő nem igazán szokott: férjével közös cégük egy új online portált indít, az Egy.hu-n pedig Marcsi is saját műsorral jelentkezik majd. A műsorvezető portréját és a Stratcomm Kft. történetét a november 27-én megjelenő, decemberi Forbes magazinban írtuk meg.

Borbás Marcsival találkozni nem csak azért izgalmas élmény, mert az őszinte stílusáról ismert tévés olyan közvetlenül viszonyul az emberhez, ahogy a gyakorlott interjúalanyoknak sem sokszor sikerül.

Hanem mert körülötte tényleg mindig nagy a pörgés. Mikor először találkozunk, nagyban folyik a sminkelés, mert bár van egy kis időnk beszélgetni, a stáb még aznap délelőtt útra kel, hogy leforgassa az Egy.hu egyik új műsorának néhány részét.

A Forbes magazin decemberi száma november 27-én jelenik meg

Az Egy.hu egy online portál lesz, cikkekkel, videókkal – hátterében Marcsi és férje cége, a Stratcomm Kft. áll, amely így szeretne még több lábra állni. A váltásnak persze ára van: a Gasztroangyal iszonyú sok időt és energiát követel, Borbás Marcsi pedig 2020-ra nem újította meg az MTVA-s műsorszerződését.

A népszerű gasztroműsor így lekerül a Dunáról, és legalább egy évig nem is tér vissza.

Hogy utána mi lesz, az nagyban függ Marcsitól, az Egy.hu-tól és a médiapiac alakulásától.

Nem ez az első eset, hogy Borbás Marcsi maga mögött hagy egy népszerű produkciót. Karrierjéről, életútjáról a decemberi Forbes magazinban közlünk exkluzív portrét, amelyből többek közt az is kiderül, mi a Stratcomm legdinamikusabban fejlődő üzletága, kikkel erősít az Egy.hu és miért nem jó az, ha pesszimistán állunk az élethez.

Borbás Marcsi története a november 27-én megjelenő decemberi Forbes magazinban olvasható.

Fotó: Orbital Strangers

Hozzászólások lezárva.