Ekkor jöhet a következő Windows 10 – Origo

Egy meggondolatlan fejlesztő szivárogtatta ki a megközelítőleges dátumot.

A legfrissebb hírek szerint idén is két főverzió érkezik majd a Windows 10-ből, azonban a Microsoft felcserélhette a fontossági sorrendjüket: a tavaszi kiadás bizonyulhat az apró-cseprő újdonságokat tartogató változatnak, míg az őszi társa lehet az év klasszikus gigafrissítése, potenciálisan akár vizuálisan megújult felhasználói felületet is hozhat.

A kép csak illusztráció (Windows 10 November 2019 Update)Forrás: Microsoft

Hírünk írásáig a Microsoft nem szólalt meg az ügyben, azonban az új Microsoft Edge által is használt Chromium böngészőmotor hibakövető rendszerébe felkerült egy bejegyzés, amelynek az eredeti szövege szerint júniusban jelenik majd meg 2021 tavaszi Windows 10. Ez nem lenne meglepő, az elmúlt két évben május második felében váltak elérhetővé a tavaszi frissítések, előtte pedig áprilist célozta velük a Microsoft. Technikailag persze a június már nyári hónapnak számít.

A hibakövető rendszerben hagyott bejegyzés szerzője mostanra észbe kapott, és utólag törölte belőle a várható kiadási dátumot, de az internet persze nem felejt. A posztban egyébként azt állítja, hogy a következő Windows 10 tartalmaz egy új programozási felületet, ami a tesztjei alapján sikeresen útját állja bizonyos típusú sebezhetőségek kihasználásának.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Forrás: google

Hozzászólások lezárva.