Best of 2020

Összeszedtük, hogy a 2020-as évben melyek voltak a legnépszerűbb cikkek, kategóriák az Alapblogon. Fogadják szeretettel!

Vírus

Nem meglepő módon nálunk is a vírus volt a legnépszerűbb téma, az Alapblog hat éve vezetett statisztikájának kiemelkedően legnépszerűbb cikke egy, a karantén jótékony hatásait taglaló Washington Post cikk magyarítása volt azokból az időkből, amikor talán a legélesebb volt a karantén-vita.

Nagy népszerűségnek örvendtek azok a cikkeink, amelyek a médiahangulattal szembemenve a „svéd modell” előnyeit, vagy a vírussal kapcsolatos jó híreket gyűjtötték.

Kiemelkedő közülük Zentai Péter interjúja egy svéd professzorral, aminek egy fő üzenete, hogy nem csak a halálozás számít egy járvány kezelése során, vagy a most már mindenki számára ismert svéd epidemológussal, Anders Tegnellel készült interjú magyarítása.

Vendégszerzőnk, Vattay professzor cikkei e témában szintén nagyon közkedveltek voltak, ebben például a tudományos ismereteket gyűjtötte össze arról, miért nincs a nyáron második hullám.

Tovább a cikkhez

Zsiday

Ez az év mintha a tájékoztatásból kivesző objektivitásról is szólt volna, vélhetően részben emiatt értékelődtek fel a legnevesebb szerzőnk, Zsiday Viktor cikkei. A legnépszerűbb közülük az volt, amikor azzal nyugtatott márciusban, hogy nincs itt a világ vége. Hiánypótló cikk volt.

Tovább a cikkhez

HOLD After Hours

Az Alapblog egy nagy újítása volt a karanténban elinduló, az iparágban szokásosnál sokkal őszintébb podcast sorozatunk, amely a különböző podcast hallgatottsági listákon is jól szerepel.

Tovább a cikkhez

Szakonyi Péter interjúk

Szintén népszerűek azok az interjúk, amelyeket Szakonyi Péter készít a gazdasági élet sikeres szereplőivel. A legnépszerűbb közülük Nyúl Sándorral, a Skála egykori alapemberével készült.

Tovább a cikkhez

Szeretnénk felmérni olvasóink igényeit egy rövid kérdőív keretében, hogy izgalmas tartalmakkal tudjunk készülni 2021-ben is. Kérjük töltse ki, ezzel segítve munkánkat!

Hozzászólások lezárva.