Amikor a művészet és a technológia találkozik

A Lexus Buda Autószalon tulajdonosa a Reálszisztéma csoport karácsonyra készülődve egy egyedi rendezvény keretében látta vendégül a művészet és a szép autók kedvelőit. Az ART & TECHNOLOGY by Lexus program keretében öt magyar kortárs festőművész alkotásai voltak megtekinthetőek egy Lexus bemutatóval és fogadással egybekötött exkluzív kiállításon.

Nem csak a Toyota luxus kategóriáját tartalmazó Lexus kínálatot csodálhattuk meg, gyönyörködve az egyedi vonalvezetésű, japán precizitással és igényességgel kialakított autók egyedi belsőtereiben, a legfejlettebb autóipari technológiákban, hanem a modern magyar kortárs festészet remekeit is megtekinthettük maguk a festők tárlatvezetésében.

Csurák Erzsébet, Gulyás Andrea, Fekete József, Kalocsai Zoltán és Neogrády Antal festményei úgy egészítették ki egymást, mint a Lexus különböző típusú autói. 🙂 Az alkotó által tartott tárlatvezetés midig egyedi élmény, hiszen alkalom nyílik az alkotó folyamat megismerésére, a művész gondolataira, az alkotást “kiváltó” impulzusok feltárására.

A rendezvény fesztelen, baráti hangulatát tovább emelte Zséda koncertje, valamint a különleges falatok, borok és pezsgők gasztronómiai élvezete.

Főbb kulcsszavak: Pénzbulvár

Hozzászólások lezárva.