A Tesla legendás kritikusa bevallotta, valószínűleg vesz egyet a felesége unszolására

Még 2011-ben történt, hogy Jim Cramer azt javasolta egy betelefonálónak, hogy zárja veszteséges pozícióját és adja el Tesla-részvényeit. Tette mindezt azért, mert nem szerette a vállalat papírját, amelyek árfolyama akkor 22 dollár környékén mozgott – áll a MarketWatch beszámolójában.

Utólag persze könnyű okosnak lenni, de ma már tudjuk, hogy ez borzasztóan rossz tanács volt Cramertől, aki álláspontján nem sokat változtatott az évek előrehaladtával és a Tesla kritikusa maradt.

A jelek szerint egészen mostanáig, ugyanis néhány nappal ezelőtt nagyon érdekes bejegyzést címzett egyenesen Elon Musknak a Twitteren. Ebben bevallotta, hogy vezetett egy Tesla Model X-et, amely fantasztikus élmény volt számára. Hozzátette azt is a posztban, hogy a felesége most már ragaszkodik ahhoz, hogy vegyenek egyet.

Érdemes azt is megjegyezni a sztorival kapcsolatban, hogy a Tesla árfolyama több mint 1,5 százalékot erősödött hétfőn, így jelenleg 335 dollár közelében tartózkodik, messze attól a szinttől, ahol Cramer annak idején eladatta a papírt.

Címlapkép forrása: Justin Chin/Bloomberg via Getty Images

Forrás: portfolio.hu

Hozzászólások lezárva.