A pofonjairól híressé vált nápolyi polihisztor

Trend FM, 2019. november 26., 12:21

A Nagytotál mai vendége Király Levente volt, aki gyerekkori álmát váltotta valóra, amikor lehetőséget kapott, hogy interjút készítsen Carlo Pedersolival, vagy ahogyan Magyarországon többen ismerik, Bud Spencerrel. Az interjúból végül dokumentumfilm lett, ami 4 éven keresztül készült 5 különböző országban. A filmben megszólalt Bud Spencer családja, barátai, munkatársai és egykori sporttársai is. A friss beszélgetésekből, archív felvételekből és a híres pofonosztó filmjeiből beemelt jelenetek egy olyan oldalról mutatják meg a színészt, amit a legtöbben nem ismerhettünk. Várja Önöket a műsorvezető, Péller András.

Úszó, vízilabdázó, autóversenyző, bokszoló, jogász, színész pilóta, vegyészmérnök és a sort még hosszan lehetne folytatni. Carlo Pedersoli nápolyi születésű színész élettörténete magáért beszél. Bejárta a világ minden táját és szinte nincs olyan dolog, amivel ne próbálkozott volna. Sosem tekintette magát színésznek, ahogy Ő fogalmazott, inkább csak színészkedett. A legbüszkébb mindig a sportban elért eredményeire volt, úgy gondolta, hogy ezek fogják halhatatlanná tenni. Egy emberként élt át 3 embernek is bőven elég kalandot, de végeredményben mindig ugyan az a szerény nápolyi fickó maradt, aki legyint a problémákra és sosem mond nemet egy jó ebédre.

Király Levente 5 országot is bejárt, hogy találkozzon Bud Spencer életében fontos személyekkel, hogy egy olyan teljes képet adhasson róla, amit a rajongók egyébként nem ismerhettek. Családtagok, barátok, kollégák és sporttársak mesélnek róla, hogy milyen is volt Carlo Pedersoli. A színész erős szálak fűzik Magyarországhoz, hiszen Németország mellett nálunk örvendett a legnagyobb népszerűségnek, viszont hazájában sosem tartották nagyra és beskatulyázták a B listás színészek táborába.

A Nagytotálban Király Levente, a dokumentumfilm rendezője mesélt a film elkészültének első lépéseiről, a forgatások nehézségeiről és arról, hogy Ő személy szerint milyen embernek ismerte meg Carlo Pedersolit. A műsorvezető Péller András.

Hozzászólások lezárva.