A Microsoft és a PwC is a ZF partnere a digitális gyártásban

Gabriel González-Alonso, a ZF termeléséért felelős vezetője elmondta, hogy a világgal együtt a gyártás is változik, ezért a ZF számára különösen fontos, hogy új digitális megoldásaival magas hatékonyságot és rugalmasságot érjen el. Ehhez kiváló partner lehet a PwC és a Microsoft.

A ZF digitális gyártásra való átállásának első állomása a Németországi északi részén, Diepholz-ban található üzemének átalakítása. A rendszert a Microsoft Azure megoldásaival építik ki.

A célok

A projekt céljai közé tartozik egy teljesen átlátható rendszer kiépítése a gyártásban, és a gépek szintjén is. Magát a gyártási folyamatokat is átláthatóan kell megtervezni, ahogyan az adatbázis alapú tervezést is a minőségi elvárásokkal kapcsolatban. A projekt fontos eleme lesz a hibák kiszűrése a digitalizációval.

A Microsoft Németország alelnöke, Marianne Janik elmondta, hogy a vállalat célja nem csupán az, hogy a ZF számára a lehető legjobb megoldásokat alkalmazza, hanem az is, hogy egy jó példával inspirálják az egész autóipart arra, hogy hasonló projektekbe fogjanak – írja a Manufacturing Global.

Forrás: autopro.hu

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.