75 ezer dollárért árverezték el Cristiano Ronaldo földhöz vágott karszalagját

Jótékonysági árverésen 75 ezer dollárért, azaz több mint 23,1 millió forintért kelt el az a csapatkapitányi karszalag, amelyet Cristiano Ronaldo vágott földhöz dühében a Szerbia-Portugália világbajnoki selejtező végén.

Ronaldo a 93. percben, 2-2-es állásnál lőtt egy – mint utóbb kiderült, szabályos – gólt, a bíró azonban úgy gondolta, hogy a labda nem ment át a gólvonalon teljes terjedelmével, és mivel sem gólvonal-technológia, sem videobíró nem állt rendelkezésre, nem lehetett visszanézni az esetet. Ronaldo erre még a lefújás pillanatai előtt elindult az öltözőbe, közben pedig a földhöz vágta csapatkapitányi karszalagját.

Az elhajított karszalagot még aznap árverésen kínálták megvételre. Az aukciót egy jótékonysági szervezet indította, amely egy súlyos betegségben szenvedő, hat hónapos szerb kisgyerek 2,5 millió euróba kerülő gyógyszerére gyűjt pénzt. A karszalagot egy pályamunkás juttatta el a szervezetnek, amely három napig kínálta megvásárlásra online az ereklyét. A szerb állami televízió pénteken közölte: 75 ezer dollárért vásárolta meg egy ismeretlen személy.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Hozzászólások lezárva.